Sosyal Medya

Onedio.com ve Markaların Geleceğe Dönüş Günü Paylaşımları

Spread the love
Günümüz pazarlamasında gündemi yakalamak çok önemli bir duruma geldiği için “gerçek zamanlı pazarlama” da gittikçe yaygınlaşıyor. Markaların zaman zaman sırf eksik kalmamak adına yaptığı bu paylaşımlar bazen çok başarısız olduğu gibi, çok ses getirerek konuşulan markalar da oluyor.

Daha önce Migros’un Vitor Pereira ile attığı tweet’i ve Elektrik Kesintisi sırasında yapılan gerçek zamanlı paylaşımları ayrıca yazmıştım. Şimdi de bu sabahtan itibaren sosyal medyada bolca konuşulan Back To The Future günü ile ilgili markaların yaptığı paylaşımlara bir göz atalım.

Not: Tüm diğer markalara rağmen, Onedio.com’un çalışmasını (web sitesini mutlaka ziyaret edin) açık ara en başarılı bulduğum için, ilk onunla başlamak istiyorum.

Onedio.com

onediocom-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi
denizbank-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi
dominos-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi
gnctrkcll-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi
hyundai-turkiye-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi

kadikoy-belediyesi-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi
kliksacom-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi
magnum-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi
merdeces-benz-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi
nissan-turkiye-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi
sahibindencom-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi
teknosa-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi
tutturcom-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi
ulker-gercek-zamanli-pazarlama-ornegi

Akin Ozcan

1985 yılının Aralık ayında Akın Özcan olarak dünyaya geldim. 2003'te Pertevniyal Anadolu Lisesi'nden, 2007'de İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldum. Askerlik görevimi yerine getirdikten sonra 2008 yılında Finansbank’ın ADK Pazarlama departmanında başladığım profesyonel yaşamıma, Turkcell Global Bilgi, DenizBank ve Bilyoner.com'un dijital pazarlama ve sosyal medya departmanlarında görev alarak devam ettim. Son olarak Findeks.com'un dijital pazarlama departmanında da 2 yıl çalıştıktan sonra 9 yıllık kurumsal iş hayatımı 30 Mart 2018'de noktaladım. Bugüne kadar web sitesi yönetimi, dijital proje yönetimi, içerik pazarlaması, Google ve sosyal medya reklam yönetimi, medya planlama, sosyal medya içerik yönetimi, viral pazarlama, e-mail ve SMS pazarlaması, performans pazarlaması, PR ve offline pazarlama görevlerinde yer aldım. Şu anda ise stok fotoğrafçılığı yapıyorum. Aynı zamanda da 7 yıllık yazarlık kariyerimi şu an bulunduğunuz blogumda sürdürüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.