Reklam

Partilerin 1 Kasım İçin Hazırladığı Seçim Reklamları

Spread the love

7 Haziran’dan sonra yine kritik bir seçime doğru yaklaşıyoruz. 10 gün sonra tekrar sandık başına gideceğiz. Gün sayısı azaldıkça, geniş kitlelere seslerini duyurmak isteyen partilerin reklam gösterimleri hız kazanmaya başladı. Geçen seçimlerde CHP’nin başarılı çalışmalara için aşağıdan ulaşabileceğinizi hatırlattıktan sonra 1 Kasım seçimleri için partilerin reklam videolarını sıralamak istiyorum.

CHP’nin 7 Haziran seçimi için yaptığı çalışmaları buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Cumhuriyet Halk Partisi

7 Haziran’da olduğu gibi bu seçim için de en renkli çalışmaları bence yine CHP yapıyor. Vaatleri için ayrı ayrı çekilmiş videoların dışında “Türkiye Gerçekleri” başlıklı paylaşımları ile önemli istatistiki bilgiler veriyor ve “Anlam Kayması” başlıklı paylaşımları ile de bazı dokundurmalar yapıyor. Ayrıca, geçen seçimde olduğu gibi bu seçimde de Kemal Kılıçdaroğlu Ekşi Sözlük’te soruları yanıtladı.

chp-1-kasim-secim-calismalari
chp-1-kasim-secim-calismalari-2

Adalet ve Kalkınma Partisi

CHP’nin yaptığı gibi AKP de vaatleri için ayrı ayrı kısa videolar çekmeyi tercih etti. Ayrıca vaat videoları öncesinde de “Sen ben yok, Türkiye var.” sloganı ile bir başka reklam serisi yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi

“Sen bilirsin Türkiye” sloganı sosyal medyada ilginç bulundu ve konuşuldu. Diğer partilerde olduğu gibi MHP’nin savunduğu görüş hakkında bir yorumda bulunmayacağım ancak reklam açısından değerlendirecek olursam oyunculuklar oldukça kötü.

Halkların Demokratik Partisi

“İnadına” sloganlı reklam filmi, partinin misyonu olarak her fırsatta dile getirdiği “barış” temeli üzerine inşa edilmiş. Farklı kültürden birçok insanın kare kare yer aldığı reklam, başarılı bir prodüksiyona sahip.

Akin Ozcan

1985 yılının Aralık ayında Akın Özcan olarak dünyaya geldim. 2003'te Pertevniyal Anadolu Lisesi'nden, 2007'de İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldum. Askerlik görevimi yerine getirdikten sonra 2008 yılında Finansbank’ın ADK Pazarlama departmanında başladığım profesyonel yaşamıma, Turkcell Global Bilgi, DenizBank ve Bilyoner.com'un dijital pazarlama ve sosyal medya departmanlarında görev alarak devam ettim. Son olarak Findeks.com'un dijital pazarlama departmanında da 2 yıl çalıştıktan sonra 9 yıllık kurumsal iş hayatımı 30 Mart 2018'de noktaladım. Bugüne kadar web sitesi yönetimi, dijital proje yönetimi, içerik pazarlaması, Google ve sosyal medya reklam yönetimi, medya planlama, sosyal medya içerik yönetimi, viral pazarlama, e-mail ve SMS pazarlaması, performans pazarlaması, PR ve offline pazarlama görevlerinde yer aldım. Şu anda ise stok fotoğrafçılığı yapıyorum. Aynı zamanda da 7 yıllık yazarlık kariyerimi şu an bulunduğunuz blogumda sürdürüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.