SliderSosyal Medya

Youtube Kanalı Önerileri

Spread the love


Twitter’dan Youtube kanalı önerileri paylaşımımın kalıcı olması amacıyla blog yazısı haline de getirdim. Çok fazla dış link yazıya zarar verdiği için sadece isimlerini paylaşıyorum. Youtube’da bulması çok kolay en nihayetinde.

📌 Flux Academy

Web tasarım konusunda dolu dolu içeriklerin bulunduğu bir kanal.

📌 PiXimperfect

Bir klasik ama hâlâ bilmeyen kaldıysa diye paylaşıyorum. Birçok kişiye ve bana göre Youtube’un en iyi Photoshop kanalı.

📌 İYİ GELİR

Yatırım fonlarına ilginiz varsa başarılı bulduğum bir kanal. Kaliteli yayınları var. “Hisse senetlerini takip edemem. Fon alırım kafam rahat edenler” için bire bir.

📌 Zafer AKCAY

Motosiklet üzerine videoları olsa da araba sahiplerinin de birçok şey öğreneceği bir üstat. Her pazar keyifli bir “sizden gelenler” paylaşımı yapıyor, kendi yorumlarıyla birlikte.

📌 Relaxing White Noise

Videoların tamamı bebek uyutma, çalışma, odaklanma, rahatlama, uyuma sırasında kullanılabilecek beyaz gürültü seslerinden oluşuyor.

📌 PhotoSensia

Özellikle fotoğrafçılıkta başlangıç ve orta düzeyde olanlar için eğitici Türkçe Youtube kanalı.

📌 Simon Dentremont

Bu da yabancı fotoğrafçılık kanalı önerim. Kesinlikle ve ısrarla abone olmanızı öneriyorum. Çeşitli konularda çok eğitici videoları var.

📌 ARDA EROL

İngilizce üzerine anlatım ve içerikleri kaliteli gözüktüğü için beğendiğim kanallardan biri. İtalyanca üzerine de videoları var.

📌 Bring Your Own Laptop

Adobe Illustrator ve tasarım konusunda uzman bir kanal. Çok çeşitli ve öğretici videoları var.

📌 Simon Sez IT

Photoshop, Excel, Word, ChatGPT, Powerpoint, Yapay Zeka gibi çeşitli eğitimlerin yer aldığı Youtube kanalı.

Akin Ozcan

1985 yılının Aralık ayında Akın Özcan olarak dünyaya geldim. 2003'te Pertevniyal Anadolu Lisesi'nden, 2007'de İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldum. Askerlik görevimi yerine getirdikten sonra 2008 yılında Finansbank’ın ADK Pazarlama departmanında başladığım profesyonel yaşamıma, Turkcell Global Bilgi, DenizBank ve Bilyoner.com'un dijital pazarlama ve sosyal medya departmanlarında görev alarak devam ettim. Son olarak Findeks.com'un dijital pazarlama departmanında da 2 yıl çalıştıktan sonra 9 yıllık kurumsal iş hayatımı 30 Mart 2018'de noktaladım. Bugüne kadar web sitesi yönetimi, dijital proje yönetimi, içerik pazarlaması, Google ve sosyal medya reklam yönetimi, medya planlama, sosyal medya içerik yönetimi, viral pazarlama, e-mail ve SMS pazarlaması, performans pazarlaması, PR ve offline pazarlama görevlerinde yer aldım. Şu anda ise stok fotoğrafçılığı yapıyorum. Aynı zamanda da 7 yıllık yazarlık kariyerimi şu an bulunduğunuz blogumda sürdürüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.