Sosyal Medya

Markaların Oscar Ödül Töreni ve Di Caprio Paylaşımları

Spread the love

Yıllardır birçok kişinin beklediği o an sonunda geldi, Leonardo Di Caprio “En İyi Erkek Oyuncu” Oscar ödülünün sahibi oldu! Sosyal medyada sevinç içerikleri girildi, balkona bayraklar asıldı, ülkece çok mutluyuz!

E markalar da durur mu? Yapıştırmışlar post’ları. İşte hem genel olarak Oscar Töreni ile ilgili hem de Di Caprio özelinde yapılan paylaşımlar:

Özel günlerde markaların yaptığı paylaşımların örneklerine buraya tıklayak ulaşabilirsiniz.

Algida

algida-oscar-di-caprio-paylasimi

 

Bonus

Carte d’Or

carte-dor-oscar-di-caprio-paylasimi

 

Doğanay

doganay-oscar-di-caprio-paylasimi

 

Hepsiburada

hepsiburada-oscar-di-caprio-paylasimi

 

Little Caesars

little-caesars-oscar-di-caprio-paylasimi

 

Meal Box

meal-box-oscar-di-caprio-paylasimi

 

Play Station

play-station-oscar-odul-toreni-paylasimi

 

Tivibu

Tuttur.com

tutturcom-oscar-di-caprio-paylasimi

 

Ülker Çizi

Akin Ozcan

1985 yılının Aralık ayında Akın Özcan olarak dünyaya geldim. 2003'te Pertevniyal Anadolu Lisesi'nden, 2007'de İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldum. Askerlik görevimi yerine getirdikten sonra 2008 yılında Finansbank’ın ADK Pazarlama departmanında başladığım profesyonel yaşamıma, Turkcell Global Bilgi, DenizBank ve Bilyoner.com'un dijital pazarlama ve sosyal medya departmanlarında görev alarak devam ettim. Son olarak Findeks.com'un dijital pazarlama departmanında da 2 yıl çalıştıktan sonra 9 yıllık kurumsal iş hayatımı 30 Mart 2018'de noktaladım. Bugüne kadar web sitesi yönetimi, dijital proje yönetimi, içerik pazarlaması, Google ve sosyal medya reklam yönetimi, medya planlama, sosyal medya içerik yönetimi, viral pazarlama, e-mail ve SMS pazarlaması, performans pazarlaması, PR ve offline pazarlama görevlerinde yer aldım. Şu anda ise stok fotoğrafçılığı yapıyorum. Aynı zamanda da 7 yıllık yazarlık kariyerimi şu an bulunduğunuz blogumda sürdürüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.