SliderSosyal MedyaTüyolar

Program Kullanmadan Facebook’tan Video İndir

Spread the love

Gün içerisinde gerek Facebook’tan gerekse diğer sosyal ağlardan birçok video seyrediyoruz. Bunlardan bazıları çok hoşumuza gidiyor ve onları bilgisayarımıza indirmek isteyebiliyoruz; ancak bu video download için genellikle başka bir programa ihtiyaç duyuluyor veya ancak program yardımıyla indirilebileceği düşünülüyor. Oysaki hiçbir program kullanmadan Facebook’tan video indirebilmek mümkün. Bunun için uygulamanız gereken 4 basit adım var.

1-) Videonun üzerindeyken sağ tıklayın ve “Show Video URL” seçeneğine tıklayarak URL’i kopyalayın.

facebook-video-indir

2-) Kopyaladığınız URL’i adres çubuğuna yapıştırın ancak enter’a basmayın.

3-) Adres çubuğuna yapıştırdığınız linkteki www kısmını silin ve yerine m yazıp enter tuşuna basın. Devamında videoyu oynatın.

4-) Video tamamen yüklendiğinde videonun üzerine gelin ve yine sağ tıklayarak “Video olarak kaydet”seçeneğini seçin.

Google Adwords, ayda 91.000 “Facebook video indir” araması yapıldığını söylüyor. Bu kadar yaygın bir ihtiyaca bu yazımla yardımcı olmaya çalıştım. Umarım faydalı bulmuşsunuzdur.

Ücretsiz video indirme, müzik videolarını MP3’e çevirme gibi konularla ilgili bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Akin Ozcan

1985 yılının Aralık ayında Akın Özcan olarak dünyaya geldim. 2003'te Pertevniyal Anadolu Lisesi'nden, 2007'de İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldum. Askerlik görevimi yerine getirdikten sonra 2008 yılında Finansbank’ın ADK Pazarlama departmanında başladığım profesyonel yaşamıma, Turkcell Global Bilgi, DenizBank ve Bilyoner.com'un dijital pazarlama ve sosyal medya departmanlarında görev alarak devam ettim. Son olarak Findeks.com'un dijital pazarlama departmanında da 2 yıl çalıştıktan sonra 9 yıllık kurumsal iş hayatımı 30 Mart 2018'de noktaladım. Bugüne kadar web sitesi yönetimi, dijital proje yönetimi, içerik pazarlaması, Google ve sosyal medya reklam yönetimi, medya planlama, sosyal medya içerik yönetimi, viral pazarlama, e-mail ve SMS pazarlaması, performans pazarlaması, PR ve offline pazarlama görevlerinde yer aldım. Şu anda ise stok fotoğrafçılığı yapıyorum. Aynı zamanda da 7 yıllık yazarlık kariyerimi şu an bulunduğunuz blogumda sürdürüyorum.

2 thoughts on “Program Kullanmadan Facebook’tan Video İndir

  • Nihat

    Kullanici icin pek pratik yöntem degil. Tarayici eklentileri daha pratik duruyor. Video Download Helper gibi

    Yanıtla
    • Akin Ozcan

      Herhangi bir program veya eklentiye ihtiyaç olmadan uygulanabilecek bir metot olarak değerlendirin.

      Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.